Restaurace Babiččina zahrada, oblíbená pro svou rustikální atmosféru a zážitek z jídla pod širým nebem, se nyní s příchodem chladnějších měsíců přesouvá dovnitř a představuje zcela nové menu, které odráží sezónní inspirace a kulinářskou kreativitu. Tento útulný podnik, známý svou vřelou a domáckou atmosférou, zachovává své kouzlo i uvnitř, kde je interiér navržen tak, aby evokoval pohodu venkovského života s moderním nádechem.
Nové menu, připravené s láskou k tradiční české kuchyni, je doplněno moderními technikami a kvalitními lokálními surovinami. Hosté se mohou těšit na pokrmy, které kombinují sezónní ingredience jako divokou zvěřinu, čerstvou zeleninu a domácí suroviny z regionálních farem.
Každý chod v sobě spojuje autentičnost tradiční české kuchyně s moderními kulinářskými prvky – například pomalu dušená hovězí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, bramborovou kaší a parmezánem nebo hovězí vývar s játrovými knedlíčky, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi.
Nechybí oblíbená svíčková nebo ¼ pečené kachny. Jako novinky lze jmenovat sulc z uzeného vepřového kolene a nožiček se smetanovým křenem a marinovanou zeleninou nebo dančí hřbet s pečenou dýní, špenátem a jeřabinovou omáčkou. Z dezertů nutno zmínit ovocné tvarohové knedlíky s omáčkou a tvarohem.
Interiér restaurace byl přizpůsoben tak, aby zachoval blízký kontakt s přírodou, i když se hosté nacházejí uvnitř. Vše je laděno do přírodních tónů, s použitím dřeva, teplého osvětlení a květinových aranžmá, které připomínají původní venkovskou zahradu.
Restaurace Babiččina zahrada tak nabízí nejen kulinářský zážitek inspirovaný tradicí, ale také příjemné a pohodlné prostředí, kde se hosté mohou v zimních měsících zahřát, odpočinout si a vychutnat si jídla připravená s láskou k domácí kuchyni.