Pánské hodinky | 23.10.2024 | Marek Zelený

Německý Hanhart vstupuje na trh s potápěčskou edicí Aquasphere

Německá kultovní značka Hanhart zahajuje s hodinkami AQUASPHERE novou éru ve své historii – poprvé představuje samostatnou řadu potápěčských hodinek. Model AQUASPHERE FreeFall Blue s průměrem 42 mm kombinuje technickou přesnost a moderní design. Hodinky byly testovány německým freediverem Fabiem Tunnem, který s nimi dosáhl hloubky 110 metrů – hodinky však zvládnou až 300 m.

Design hodinek vychází z modelu PRIMUS Diver, s vylepšenou keramickou lunetou, která se otáčí jen proti směru hodinových ruček. Chybí datumovka pro zachování symetrie, zadní stranu zdobí podmořská ražba. Hodinky jsou dostupné s textilním řemínkem Hookstrap nebo nerezovým náramkem s rychlou výměnou a potápěčskou prodlužovací funkcí.

AQUASPHERE FreeFall Blue, kterou v Čechách exkluzivně nabídne hodinářský ateliér Chronoshop, jsou vybaveny heliovým ventilem a safírovým sklem s antireflexní úpravou. Luminiscenční vrstva Super-LumiNova na ručičkách, číslicích a lunetě zajišťuje skvělou čitelnost i v šeru. Každý strojek je testován a seřízen na přesnost 0 až +8 sekund denně, bez povolené záporné odchylky.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz