Velikonoce jsou ideální příležitostí, jak se potkat s blízkými, oslavit příchod jara – a pochutnat si na skvělém jídle. Šéfkuchař Ondřej Slanina, známý z populární kulinářské televizní show Kluci v akci, vás srdečně zve na velikonoční hodování do jedinečných prostor dvou pražských restaurací: Ginger & Fred v Tančícím domě a Zámecké restaurace Chateau St. Havel.
Obě místa nabídnou od 18. do 21. dubna 2025 speciální velikonoční menu, které v sobě nese svěží atmosféru jara i poctivé české suroviny – a přitom si zachovává noblesu, kterou od špičkového gastronomického zážitku očekáváte.
Zvláštní pozornost si zaslouží restaurace Ginger & Fred, která kromě špičkové kuchyně nabízí také dechberoucí výhled na Pražský hrad a řeku Vltavu. Moderní interiér, přátelská atmosféra a profesionální obsluha pak dotvářejí zážitek, na který se nezapomíná.
Velikonoční čtyřchodové menu v podání Ondřeje Slaniny, které bude nabízeno za 1 290 Kč na osobu, začíná králičí terinou s makovou brioškou, hořčičným gelem a marinovanou zeleninou, následovanou jemnou krémovou polévkou z králíka s medvědím česnekem a pečenou oplatkou.
Hlavní chod patří grilovaným jehněčím kotletkám, servírovaným se špenátovým pyré, pečenou polentou, máslovou kukuřicí a jehněčím glazé. Tečku za celým menu obstará delikátní mrkvový cheesecake s citronovým gelem a čokoládovou zmrzlinou.
Pokud hledáte dokonalý způsob, jak přivítat jaro a oslavit svátky v duchu poctivé gastronomie a výjimečné atmosféry, právě jste ho našli. Velikonoce s Ondřejem Slaninou slibují nevšední chuťový zážitek i chvíle, které mají opravdový smysl.