Zapomeňte na Karlín a Vinohrady. To nejodvážnější sushi v Praze teď najdete v Ďáblicích. SUSHI.ME je nové bistro, které bourá zažité představy o tom, kde má vznikat gastronomický zážitek. Pod vedením Kamila Opelky – kluka, který v maloměstské hospodě podával svíčkovou i maki rolky – tu vzniklo místo, které má koule. A servíruje sushi, které chutná stejně odvážně, jak vypadá.

Příběh SUSHI.ME začíná daleko od centra města. Kamil Opelka léta vařil v hospodě, kde hosté čekali svíčkovou, ale odcházeli s úžasem nad sushi večerem. Po stovkách receptů, nekonečných hodinách v kuchyni a s jasnou vizí posunout sushi dál přišlo rozhodnutí otevřít vlastní bistro. Ne v luxusní čtvrti. V Ďáblicích. Protože dobré jídlo nemá PSČ.

Zapomeňte na nudné sushi sety A, B, C. V SUSHI.ME dostanete rolky, které mají tvář i příběh. „The Eruption“, „Sweet But Psycho“ nebo „Umami Bomb“ – názvy, které vyvolají úsměv, a chutě, které vás přimáčknou k židli. Každý kousek je gastronomický zážitek, který si na nic nehraje, ale střílí přímo do srdce.

SUSHI.ME není jen o sushi. V menu najdete výběrovou kávu od Nordbeans, domácí limonády a hlavně signature matcha drinky, které jinde neseženete. Matcha Cloud s praženým kokosem nebo Strawberry Matcha s čerstvými jahodami dokazují, že bar tu není jen doplněk – je to zážitek sám o sobě.
Interiér navržený architektem propojuje barvy kuchyně – matcha zelenou, lososovou, sezamovou, zázvorovou růžovou – s texturami dřeva a kamene. Žádný orientální kýč. Moderní, suverénní bistro, které má styl a charakter.

Ať už si přijdete užít atmosféru bistra, nebo si necháte poslat sushi domů, čeká vás zážitek, který stojí za to sdílet. Každý box je zabalený s citem pro detail – co vidíte na Instagramu, dostanete i domů.
„Chtěl jsem ukázat, že sushi může mít duši a nemusí se na něj čekat v centru Prahy,“ říká zakladatel Kamil Opelka. „Nejsme Tokyo. Nejsme Karlín. Jsme SUSHI.ME. A děláme jídlo, které má koule.“