Restaurace | 6.10.2025 | Marek Zelený

La Veranda zve na silvestrovský večer s exkluzivním menu

Restauratér Yurij Kolesnik a jeho tým z restaurace La Veranda připravili pro silvestrovský večer 2025 výjimečný gurmánský zážitek. Hosté se mohou těšit na slavnostní menu o devíti chodech, které propojuje špičkové suroviny, nápadité kombinace a atmosféru fine diningu v centru Prahy.

Večer odstartuje amouse bouche v podobě tataráku ze stařeného hovězího s lanýžem, následovat bude například carpaccio z mušlí svatého Jakuba s mandarinkovou omáčkou a chilli či na másle pečený květák s kaviárem ze pstruha. Za zmínku jistě také stojí ragú z hrášku s telecím brzlíkem a smrži plněnými telecím.

Hlavní chod obstará dančí hřbet s bylinkovou strouhankou, uzenou řepou a pyré z třešní. Sladkou tečku zajistí první dezert – panna cotta z mléka s heřmánkovou zmrzlinou a medovou sušenkou a závěrečný dezert v podobě makovce se švestkami v červeném víně a tvarohovou zmrzlinou.

La Veranda tak nabízí nejen špičkovou gastronomii, ale i elegantní a přátelskou atmosféru, ve které lze stylově a s noblesou oslavit příchod nového roku.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz