Restauratér Yurij Kolesnik a jeho tým z restaurace La Veranda připravili pro silvestrovský večer 2025 výjimečný gurmánský zážitek. Hosté se mohou těšit na slavnostní menu o devíti chodech, které propojuje špičkové suroviny, nápadité kombinace a atmosféru fine diningu v centru Prahy.

Večer odstartuje amouse bouche v podobě tataráku ze stařeného hovězího s lanýžem, následovat bude například carpaccio z mušlí svatého Jakuba s mandarinkovou omáčkou a chilli či na másle pečený květák s kaviárem ze pstruha. Za zmínku jistě také stojí ragú z hrášku s telecím brzlíkem a smrži plněnými telecím.
Hlavní chod obstará dančí hřbet s bylinkovou strouhankou, uzenou řepou a pyré z třešní. Sladkou tečku zajistí první dezert – panna cotta z mléka s heřmánkovou zmrzlinou a medovou sušenkou a závěrečný dezert v podobě makovce se švestkami v červeném víně a tvarohovou zmrzlinou.

La Veranda tak nabízí nejen špičkovou gastronomii, ale i elegantní a přátelskou atmosféru, ve které lze stylově a s noblesou oslavit příchod nového roku.