Restaurace | 25.11.2025 | Marek Zelený

Restaurace ZEM přináší kouzlo vánočních trhů do stylového brunche

Signature restaurace hotelu Andaz Prague zve na poslední letošní brunch v neděli 30. listopadu. Šéfkuchař Libor Kristofčák připravil pětichodové menu, které oslavuje atmosféru českých vánočních trhů s elegancí a řemeslnou precizností.

Kulinární procházka začíná pražskou šunkou glazovanou lanýžovým medem s křenovou espumou a nakládanými hořčičnými semínky. Následuje syté zahřátí formou čočkové polévky s uzenou klobásou a bramborovými chipsy.

Hlavní chody vzdávají hold ikonickým vánočním chutím. Vinná klobása s okurkovým gelem, kysaným zelím a uzenou bramborovou kaší představuje moderní interpretaci klasického stánku a pomyslný symbol českého svátečního stolování se objevuje jako trhané kachní maso s lokšemi, pyré z červeného zelí a kachními škvarky.

Závěrečný chod v podobě dekadentního perníku s marmeládou z malin, horkou čokoládou a zmrzlinou se svařeným vínem dokonale evokuje vůni a atmosféru adventních ulic.

Brunch vánoční trhy
Termín: neděle 30.listopadu od 12:00 do 15:00 hodin
Cena: 1 595 CZK na osobu včetně neomezené konzumace prosecca, studených a teplých nealkoholických nápojů a piva

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz