Sociální sítě
Nahoru

Oslavte sv. Valentýna v Amici Miei

Pokud jste se ještě neměli čas po vánočních svátcích pořádně rozkoukat, pak připomínáme, že je nejvyšší čas začít přemýšlet nad zajištěním vhodných prostor pro oslavy sv. Valentýna. Exklusivnímu portálu iLuxus se podařilo zjistit, že v jedné z nejlepších luxusních restaurací v srdci pražského Josefova je stále ještě několik volných míst! Slavný italský svatostánek chutí Amici Miei, ve Vězeňské ulici, si pro náročné gurmány připravil dokonce i speciální humrové menu doprovázené afrodiziakem úspěšných, totiž ústřicemi.Mlsné jazýčky tak budou moci ochutnat nejenom pošírovaného humra na smetanovém másle Soresina s piniovými oříšky a s balzamikovou redukcí, ale také tatarák z vařeného humra s černými sicilskými ovlivami. Tyto vskutku královské předkrmy může následovat první chod v podobě vanilkových linguine s humrem a proseccem či domácích plněných raviol s humrem a šafránovou omáčkou. Skvosty moderní italské kuchyně zpestřené špetkou experimentálních idejí šéfkuchaře Michala Jeřichy lze završit oblíbeným humrem pečeným na bílém víně s artyčoky, cherry rajčátky a “bocconcini” mozzarelly z buvolího mléka. Vskutku opravdu okázalé menu hodné těch, jejichž duše splynuly…K romantickému prožití oslav svátku zamilovaných stačí zavolat na linku 224 816 688 a stůl s panensky bílým ubrusem bude váš. A pokud máte opravdu vytříbený vkus, věřte, že budete na správné adrese.

Více z rubriky Degustace

  • Překvapení v srdci Vinohrad: Apelace 21

    Zprvu by se mohlo zdát, že fine dining scéna a pražské Vinohrady nejdou dohromady. To by bylo ovšem chybně smýšlení. Všem...

    Jan Lidmaňský4.4.2024
  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.