Sociální sítě
Nahoru

Milovníci bicyklů Colnago se dočkali, v Praze je firemní prodejna

Luxus, kvalitní ruční práce a kosmické materiály. To jsou hlavní přednosti kol značky Colnago. Milovníci jízdy na nejekologičtější pohon, tedy vlastních nohou, si můžou pro kola prestižní značky dojet do Prahy. V designových prostorách Sýkora Home ve Vysočanech je totiž nově otevřena značková prodejna Colnago.

Stará se o ni člověk nad míru pomovalný, trojnásobný český šampion v siniční cyklistice, Petr Benčík. Úřadující mistr ze dne na den opustil po 17 letech svět profesionální cyklistiky a stal se z něj šéf českého zastoupení značky. „Rozhodnutí mi trvalo tak tři hodiny. Cítil jsem, že se to tak muselo stát. Chtěl bych, aby se z prodejny stalo místo, kde se budou scházet milovnici cyklistiky, kterým budu moci poradit, jaké kolo zvolit,“ řekl Benčík.

Ve vysočanském showroomu  jsou k vidění nejen „běžné“ modely Colnago v cenách od 40 do 300 tisíc Kč, ale také exkluzivní speciály Colnago for Ferrari CF8 a CF9, kterých bylo vyrobeno pouze 200 kusů.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.