Sociální sítě
Nahoru

50 hodinek Prim Igen 45 pro Olympijské hry

Společnost ELTON hodinářská je oficiálním dodavatelem Českého olympijského týmu pro letošní hry v Londýně. Po sportovním modelu Prim Czech Team I., o kterém jsme již na podzim informovali, přichází nyní další přírůstek této kolekce.

Nezaměnitelným exemplářem se tak stávají nové sportovní hodinky Prim Igen 45 limitované 50 číslovanými kusy. Jejich ocelové 45mm pouzdro s otočnou černou lunetou doplňuje safírové konvexní sklíčko. Transparentní dýnko pak nabízí pohled na rotor vlastního kalibru 98, s tím, že na šroubovacím kroužku svírajícím skleněné dýnko je možné vyfrézovat jméno budoucího majitele nebo jiné individuální sdělení.

Součástí balení, jehož cena je 48 000 Kč, je certifikát původu s možností osobního věnování. K objednání lze využít obchod v pražské Pánské pasáži nebo formulář na stránkách www.prim.cz.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.