Sociální sítě
Nahoru

Alpina s nádechem minulosti

Baselworld 2012, jakožto největší veletrh hodinek a šperků na světě, otevře své výstavní prostory už během několika dní. Mezi nejslavnějšími ikonami hodinářského průmyslu nebude v hlavní hale chybět ani ženevská značka Alpina, která letos naváže na svou kolekci určenou aviatikům.Heritage Pilot jsou hodinky vycházející svým vzhledem z kapesních hodinek, které ve 20. a 30. letech minulého století vznikaly s hlavičkou Alpina ve švýcarských horách. Dle dnešních standardů však byla zvýrazněna arabská číslice s luminiscenční barvou i ručky, o jejichž pohyb se stará elegantní a dekorovaný mechanický strojek získávající svou energii ručním nátahem. Exempláře z limitovaná edice 1883 kusů se na českém trhu objeví už v červnu za 33 000 Kč, a to v hodinářství Koscom. Milovníky klasického létání potěší i dobový řemínek z hověziny s prošíváním nití v barvě slonoviny.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.