Sociální sítě
Nahoru

Pero jako vizitka gentemana

Způsob, jakým Jiří Klamert popisuje své psací kreace, je stejně tak poetický, jako jejich finální ztvárnění. „Snažím se udělat z běžného psaní příjemný a nezapomenutelný zážitek. Pero ode mě, které držíte v ruce, se stává vaší součástí. Rozmanitost a krása dřevin, které používám při výrobě per, si vás jistě podmaní.“ Vše začíná správným výběrem dřeviny, přičemž právě na jeho kvalitu si velice potrpí. Díky dýhování a struktuře dřeviny je totiž každé pero originál.

5Mezi velice oblíbené dřeviny patří wenge; jeho barevné tóny přecházejí od středně světle hnědé až po černou barvu. Dřevo i nadále barevně pracuje a tak po nějakém čase zjistíte, že se barevné tóny mohou lišit od prvních okamžiků, kdy jste pero obdrželi. „Toto kuličkové pero je kombinací právě elegantní dřeviny wenge a luxusních pozlacených komponentů. Alternativou je stříbrné provedení a koncovka bez závitu“ nechá se slyšet zručný řemeslník a majitel společnosti. Portál iLuxus.cz už jen dodává, že ať už zvolíte kuličkové pero či plnicí (například toto z tropického padouku), zárukou bude precizně odvedená ruční výroba.

4

Více z rubriky Extra dárky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.