Sociální sítě
Nahoru

Australská kosmetika De Mamiel: Když vše souvisí se vším…

Existují kosmetické značky, které posouvají péči o pleť do éterických sfér. Pokud nenávidíte „řeči o energiích“ a koncept body&mind je vám cizí, možná tuto pasáž automaticky přeskočíte, což je škoda. Za organickými výrobky de Mamiel se totiž skrývá silný lidský příběh, v jehož hlavní roli září Australanka Annee de Mamiel.

web_Screen Shot 2016-06-07 at 7.21.08 PM

Život bývalé finanční expertky výrazně změnila rakovina, kterou ji lékaři diagnostikovali v roce 1998. Annee se tehdy rozhodla hledat vlastní cesty k uzdravení, vystudovala mimo jiné tradiční čínskou medicínu a aromaterapii a naplno se ponořila do světa wellness. Teprve v průběhu překonávání všech zdravotních peripetií pochopila, co je v životě nejdůležitější: zpomalit, zhluboka dýchat, užívat si každý okamžik a nezapomínat si v nabitých diářích vyhradit dostatek času pro sebe.

web_Seasonal Oil Group

S podobnou moudrostí a klidem přistupuje vystudovaná aromaterapeutka také k výrobě svých jedinečných kosmetických lahůdek. Ty vznikají ručně a obsahují nejčistší přírodní a organické přísady. Pokud vás trápí vystresovaná pleť, vyzkoušejte například Dewy Facial Mist (cca 1500 Kč), který pokožce dopřeje okamžitou vzpruhu a zahalí ji do osvěžující mlhy zahrnující jedinečnou směs uklidňujících éterických olejů a silné fytonutrientů. Více na: www.demamiel.com.

web_3 bottles in bowl

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.