Sociální sítě
Nahoru

Skvostný pavouček pro štěstí

Známé klenotnictví Altman se nesoustředí pouze na prodej hodinek renomovaných značek, jako je Breitling, Omega, TAG Heuer či Jaermann & Stübi, ale také na svou vlastní kreativní šperkařskou tvorbu. Právě proto zaměstnává i řadu zlatníků, kteří jsou připraveni vyrábět složitě navržené šperky na zakázku, a to ať už ze zlata, platiny či v kombinaci s různými drahými kameny. Opravdu krásným příkladem vypovídajícím o jejich umu je zcela nová unikátní brož, která pochází ze zlatnického ateliéru v rodném Chebu. Má podobu krásného pavoučka ze 14kt zlata (585/000), jehož tělo zdobí celkem 0,74 karátů diamantů briliantového výbrusu. Zadeček je tvořen jediným solitérním minerálem patřícím mezi jeden z historicky nejvýznamnějších. Jedná se totiž o karbonát malachit s hedvábným leskem, který dokáže opravdu okouzlit, stejně tak, jako se mu to dařilo 3000 let př. n.l. v Egyptě. Cena tohoto pavoučka pro štěstí je 60 000 Kč.

Více z rubriky Drahé Kameny

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.