Sociální sítě
Nahoru

Boží hod v duchu jihoamerické fiesty

V pondělí 25. prosince, tedy na Boží hod, se promění restaurace Atrium ve vyhlášeném hotelu Hilton Prague v jedinečné místo. V duchu jihoamerické fiesty se zde od 12:00 do 15:00 bude konat jedinečný brunch. Nebude chybět ani program pro ty nejmenší, a to včetně dárečků, návštěvy Santa Clause a dětského koutku s vlastními rautovými stoly.

LobbyPrvotřídní služby a vynikající dobroty jednoznačně naladí sváteční atmosfíru. Těšit se můžete na vytříbenou nabídku těch nejlahodnějších pokrmů, jako jsou filet z mořského vlka s kokosovo-limetkovou omáčkou, picanha marinovaná ve zlaté tequille s bílými lanýži z Alby nebo krocan v omáčce mole poblano. Sladkou tečku zajistí nabídka dezertů včetně těch tradičních jihoamerických, jako jsou aztécký čokoládový dort nebo pomerančová zmrzlina s mezcalovým toffee.

IMG_0017Pro děti do 6 let je samozřejmě vstup zdarma, přičemž cena za osobu byla stanovena na 1 090 Kč, nicméně v ni je zahrnuta nemezená konzumace z bohatých rautových stolů, nealkoholické nápoje, vybraná vína, točené pivo, živá hudba i tolik nezbytné parkování. Rezervace je možná už nyní, a to na tel.: 224 842 700.

IMG_0001

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.