Sociální sítě
Nahoru

Šperky Diva Gioielli pro hravé dámy

Na tuzemské scéně se v průběhu letošní zimy objevila nová klenotnická značka z Itálie. Tou je avantgardní Diva Gioielli, jejíž pozornost je koncentrována na tvorbu moderních a nezvykle vyhlížejících šperků pro cílevědomé dívky hledající originální doplňky nejenom do kostýmů a k blůzkám, ale potěší i vyznavačky stylu normcore.

Vetrina.STONERučně kartáčované plochy, zlacení a nevšední architektura dodává stříbrným solitérům nevšední charisma. V soupravách je lze navíc obměňovat a různě párovat – výsledný efekt je tak vždy impozantní.

Vetrina.STONEKolekce šperků Diva Gioielli, jako jsou Eclisse Orbita, Piper, Luce, Eclisse nebo Défilé, vznikly vždy ze stříbra sterlingu a v případě zlacení jejich plochu zdobí 2 mikrony zlata. V Praze je lze exkluzivně najít v prodejně šperků a módních hodinek Koscom ChronoFashion v pasáži Florentinum, kde doplní portfolio značek Calvin Klein, Balmain nebo Gant.

Vetrina.STONE

 

Více z rubriky Extra dárky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.