Sociální sítě
Nahoru

Longines v pražské O2 Aréně

Už zítra proběhne v pražské O2 Aréně tenisová exhibice, která je jedinečnou připomínkou právě skončeného francouzského turnaje Roland Garros ve skvostné Paříži. Během přátelského turnaje sehrají Steffi Gráfová a André Agassi, dvě velké hvězdy světového tenisu a dvě velké mediální tváře hodinářské ikony Longines, exhibiční zápasy s hvězdami tuzemské scény. Právě zmíněná společnost Longines byla oficiálním sponzorem časomíry tenisového turnaje Roland Garros a stejného úkolu se zhostí i na této diváky vyhledávané  tenisové události.

Právě během tohoto tenisového turnaje, dle informací portálu iLuxus, představí zástupkyně značky Longines, paní Stephanie Jeanneret, společně s výhradním zástupcem pro Českou republiku, Hodinářestvím Bechyně, linii krásných sport-chic náramkových hodinek Longines Column – Wheel Chronograph.

Jedná se o opravdu krásné hodinky, jejichž původní vzhled vnikl již před dvěma lety, stejně jako uložený mechanický strojek. Tím je ETA A08.231 exklusivně vyráběná právě pro Longines, který tento automat interně označuje L.688.2. A čím je zajímavý? Komplexní mechanismus totiž nabízí funkci chronografu se modřeným sloupcovým kolem, které zajišťuje přesnější měření krátkých časových úseků. Navíc nechybí indikace data a rezerva nátahu činící 55 hodin. Pro obdivovatele technických provedení se nabízí i pohled do jeho nitra a na dekorovaný rotor skrze safírové dýnko.

Tento velmi elegantní 40mm krasavec, který je přesným odkazem na slogan společnosti (Elegance is an attitude) je k dispozici jak v provedení s pouzdrem z 18kt růžového zlata (182 336 Kč), tak v oceli. Právě v té se nabízí i varianty s černým, slonovinovým či bílým číselníkem, a to buď na černém či hnědém prošívaném koženém řemínku z aligátora (66 304 Kč). Již od zítřka je bude možné sehnat v tradičním rodinném butiku ve Štěpánské ulici, kde Hodinářství Bechyně sídlí už od roku 1989.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.