Sociální sítě
Nahoru

Invicta láká na Moto GP

Stejně jako velké sportovní hvězdy pořádají exhibice svých dovedností, tak i ikona robustních časomír Invicta ráda myslí na své příznivce a předvádí se. Letos se rozhodla za odměnu a přízeň sezvat své fanoušky přímo na závodní okruh, kde upozorní na své ohromné mezinárodní renomé v Čechách šířené motocyklovým závodníkem světového formátu. Stačí si ve vybraných obchodech, a to v termínu od 15. července do 7. srpna, pořídit jakékoliv hodinky značky Invicta a lístek na Moto GP je zaručený!

V královské kubatuře Moto GP, která zavítá 14. srpna na brněnský okruh, bude závodit mnoho slavných jmen. Pro milovníky kultovních hodinek s okřídleným křížem ve znaku však bude nejdůležitější to jedno jediné. Milovník Ducati, vášnivý sběratel zbraní a střelec a hlavně ambasador hodinek Invicta – Karel Abraham – se na domácí trati popere o světové body s nejlepší světovou špičkou závodníků. Přijďte mu fandit a prožijte spolu se svými oblíbenými hodinkami zasloužený adrenalin. Prožijte nevídaný zážitek, nasajte oktany nasáklý vzduch, vyposlechnete si řev motorů a hlavně podpoříte české želízko v ohni, Karla Abrahama, na parádním adrenalinovém závodě.  

Mezi exklusivní místa, kde lze hodinky zakoupit a získat vstupenku na závod, který se jede 14. srpna, patří pražské Klenotnictví Altman, největší hodinářství v České republice Koscom a Corial v obchodním centru Chodov. V Brně je to pak ve World of Watch v Galerii Vaňkovka a obchodu Corial Olympia.  Milovníkům hodinek Invicta a střelby pak lze doporučit rozhovor s Karlem Abrahamem v červencovém magazínu Zbraně & náboje.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.