Sociální sítě
Nahoru

Arnold & Son na cesty

Nevšedně vyhlížející ocelové hodinky, nazvané jednoduše a srozumitelně Globtrotter, definuje výrazně vypouklé safírové sklíčko, pod kterým žádá o pozornost trojrozměrný model severní polokoule. Ta se otáčí kolem své osy spolu se čtyřiadvacetihodinovým diskem, čímž zároveň indikuje čas v jednotlivých časových zónách.

Samozřejmostí je pohyb této mosazné hemisféry proti směru chodu ruček, přičemž jednotlivé obrysy kontinentů byly chemicky leptány, zatímco modř oceánů vznikla ručním nánosem laku, který je v místech s vyšší hloubkou temnější.

Hodinky, které budou k dostání na prodejně Beny Jewellery za 470 000 Kč, potěší nejenom poněkud extravagantním vzhledem, ale také klasickým zpracování. Disponují manufakturně vyráběným 4Hz strojkem využívajícím automatický nátah. Uložen je v poměrně robustním pouzdře, které dosahuje v průměru 45 mm, přičemž v nejvyšším bodě kopule dosauhje impozantních 17,2 mm.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.