Sociální sítě
Nahoru

Extravagantní potápky Epos

Privátně vlastněná švýcarská značka Epos se pustila do tvorby potápěčských hodinek teprve loni. V průběhu letošního veletrhu BaselWorld však představila značka v privátních prostorech luxusního hotelu Hyperion jejich trendy pokračování, které navazuje na trendy převážně asijských trhů, kde patří k opravdu úspěšným hráčům – tedy konkrétně v Malajsii.

Nové amatérským potápěčům předurčené hodinky zaujmou opravdu netradičním zpracováním. Jedná se totiž o verzi bez číselníku, tedy tak zvaný „openwork“, takže nabízí průhled na parciálně skeletovaný 4Hz strojek Sellita SW200 s prořezávaným datovým diskem. V nabídce budou v modré, černé, ale také zářivě oranžové, v každém případě vodotěsné do 50 atmosfér, což je více než dostačující.

Jejich cena byla stanovena na příznivých 43 320 Kč, takže si je lze pořídit na dovolenou a užívat si extravagantní barevné kombinace – třeba jen v sezoně vhodné k potápění.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.