Sociální sítě
Nahoru

Kabelky BREE pro nadcházející sezónu

Nadčasová elegance, detailně promyšlený design a dokonalá mistrovská propracovanost definují značku BREE už od roku 1970. Příští rok tedy oslaví své padesáté narozeniny, a je fascinující, že během tak dlouhé doby nikdy neudělala úkrok stranou – vše je jednoduché, sofistikované, čisté.

Hlavním trendem kolekce pro nadcházející období je oživení tradičních modelů a klasických nadčasových stylů o futuristické detaily – určitá reinterpretace BREE klasiky. Cílem je spojit tradiční hodnoty značky s modernou a nezávislostí. Nadčasový a zároveň moderní design, promyšlený do posledního detailu.

Barevný motiv sezony zní „Nordic Light – Deep Nature“. Dokonale zpracovaná kůže přichází na všestranných modelech v chladnějších severských barvách a silných tónech a také v bohatých odstínech přírody, například v barvě dřeva.

Udržitelnost byla vždy hlavním motivem naší značky už od jejich počátků. V roce 2019 však tento pojem získává nový rozměr, a to s představením kabelky Nature Beauty: mimořádně hodnotný produkt. Suroviny jsou výhradně evropského původu. California je hovězí kůže s přirozeným jemným zvrásněním, činěná rostlinnými přípravky a probarvována tón v tónu. Používají se činidla výhradně z čistě rostlinných a obnovitelných zdrojů, pro různé barevné odstíny jsou, kaštan, mimóza, kebračo a a tara.

Kůže neprochází finální úpravou a zachovává si proto svou přirozenost. Barevné změny vzniklé působením světla a opotřebením jsou proto vlastností produktu a nejsou kritériem jakosti. Přirozené nerovnosti a zvrásnění podtrhují přirozenost produktu. Kůže postupem času získává přirozenou patinu vlivem používání a opotřebení.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.