Sociální sítě
Nahoru

„Víkend s vraždou“ na Chateau Herálec

Pětihvězdičkový butikový hotel Chateau Herálec na Vysočině připravil hned několik speciálních nabídek pro nadcházející období. Se svým speciálním balíčkem chtějí oslovit nejenom sportovce, ale také klientelu se zájmem o kulturu. Těm prvním je určený speciální cyklistický balíček, ve kterém vyjížďky na šesti různých trasách zakončuje příjemný pobyt v oáze jménem Spa by L’Occitane, druhou skupinu pak potěší divadelní víkend.

V listopadovém termínu, konkrétně od 6. do 8. listopadu, se bude v rámci projektu „Víkend s vraždou“ hrát na zámku naposledy první hra Údolí růží. Na jaře 2021 již bude nastudovaná další, v pořadí již třetí, detektivní hra, nyní se však na Chateau Herálec vrátí parta jedenácti skvělých herců, kteří od pátku až do nedělního odjezdu rozehrají příběh s detektivní zápletkou přímo ze zámeckého prostředí.

Derniéra této oblíbené hry, která hosty naposledy zavede do třicátých let minulého století, se velmi rychle prodává a zbývá už jen několik volných pokojů,“ prozradila nám zámecká paní Alexandra Kasperová. „Přijeďte v termínu 6. až 8. listopadu letošního roku na Chateau Herálec a staňte se součástí vskutku netradičního divadelního představení. Stane se vražda, stop je mnoho, jsou však nejasné, přibývají nové indicie a s nimi i podezřelé osoby. Bude záležet i na vás, zda a jak se vše povede vyřešit. Nejlepší detektivy čeká při odjezdu samozřejmě odměna,“ dodává.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.