Sociální sítě
Nahoru

Taktické hodinky do extrémních podmínek

Garmin Tactix Delta je modelová řada vysoce odolných, chytrých GPS hodinek určených pro ozbrojené složky. Jejich předností je kombinace robustního provedení, všestranných sportovních, bezpečnostních a taktických funkcí. Odolnost řady hodinek splňuje vojenský standard MIL-STD-810G.

Linie Garmin Tactix Delta, cena od 22 900 Kč, garmin.cz

Mezi specializovanými funkcemi stojí za pozornost kompatibilita se systémy pro noční vidění, podpora MGRS formátu souřadnic, Stealth mód, který při zapnutí deaktivuje ukládání jakýchkoliv záznamů o poloze do paměti hodinek nebo funkce „Kill switch“, jejíž aktivací dojde k okamžitému vymazání veškerých uživatelských dat a resetování zařízení do továrního nastavení. Vlajkovou lodí Tactix řady je pak model Tactix Delta Solar Ballistics, který nabízí odolné safírové sklíčko se solárním dobíjením a navíc integrovaný balistický software Applied Ballistics Elite pro výpočet parametrů střelby na dlouhou vzdálenost.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.