Sociální sítě
Nahoru

Zrychlit a ušetřit čas s kufry Montblanc x Pirelli

Spolupráce poháněná dokonalostí, výkonem a rychlostí. Značky Montblanc a Pirelli uvádějí na trh novou limitovanou edici cestovních zavazadel, která jsou vybavena mini pneumatikami Pirelli se speciální gumovou směsí vycházející z ikonické pneumatiky P ZERO.

Po představení první kapsulové kolekce v roce 2019 Montblanc a Pirelli přicházejí s novou limitovanou edicí zavazadel s kolečky vyrobenými podle ikonických pneumatik P ZERO, vytvořenou pro cestující, kteří hledají výkon, odolnost a pohodlí. Lehká zavazadla z černého polykarbonátu s detaily z pogumované červené kůže jsou vybavena precizní rukojetí a výkonnými kolečky s kuličkovými ložisky, navrženými inženýry značky Pirelli. Nově vyvinutá gumová směs zajišťuje odolnost, tichý pohyb koleček a opírá se o tradici mobility a rychlosti, kterou značka Pirelli představuje již od roku 1872. Dezén kola pak odráží vzor běhounu na pneumatikách P ZERO Pirelli.

Pneumatikami Pirelli P ZERO je vybaveno velké množství těch nejvýjimečnějších a nejvýkonnějších sportovních vozů současnosti, protože díky vylepšené přilnavosti a ovládání zaručují extrémní výkon. Těmito novými kolečky, které obsahují speciální gumovou směs a ikonický dezén Pirelli, vnášíme do sortimentu cestovních doplňků identické zaměření na výkon. Chceme uspokojit náročné potřeby cestujících, kteří vyhledávají luxus, co nejefektivněji a nejstylověji,“ říká Nicolas Baretzki, Montblanc CEO.

P ZERO je produktem Ultra High Performance, který spojuje zkušenosti značky Pirelli získané v motorsportu a během mnohaleté spolupráce s předními výrobci automobilů. Více než jen značka, pneumatika Pirelli P ZERO je mnohými považována za ikonu. Její slavné jméno, uznávané fanoušky výkonných automobilů po celém světě, znamená technologii, vášeň a exkluzivitu. Otočná, 360stupňová kolečka s kuličkovými ložisky odrážejí asymetrický motiv dezénu P ZERO™. Test hluku provedený v laboratořích Pirelli potvrdil, že tato nová kolečka poskytují 10% redukci hluku a jeho homogennější distribuci v celém zvukovém spektru, zvláště ve srovnání s již tak tichými kolečky řady kufrů Montblanc #MY4810. Je to právě díky speciální gumové směsi vyvinuté ve výzkumných a vývojových laboratořích značky Pirelli.

Zkušenosti značky Pirelli v oblasti mobility, rychlosti a výkonu se snoubí s vášní značky Montblanc pro vytváření inovativních, stylových a technicky funkčních produktů, díky kterým je cestování pohodlnější. Uvnitř kabinových zavazadel najdete na jedné straně prostornou přihrádku s elastickými pásy a na protější černou síťku se zipem, která usnadňuje uložení oblečení a doplňků. Kufr je též vybaven kapsičkou na vizitky. Uhlazená estetika je umocněna elegantními detaily, inspirovanými ikonickými designovými kódy, jako je červená zavazadlová jmenovka, dynamický sportovní design hliníkového ráfku, převzatého ze skutečného paprskového vzoru kol automobilů, či laserem vyryté logo „Montblanc x Pirelli“ na rukojeti kufru.

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.