Sociální sítě
Nahoru

Když váš nos volá SOS

Balzám na rozpraskané rty a odřený nos ocení všichni členové rodiny. Hydratuje, chrání před mrazem, urychluje hojení, usnadňuje dýchání a jedno balení v aluminiové dózičce vydrží opravdu hodně dlouho.

Je vhodný také pro suchou namáhanou pleť na loktech, kolenou a patách, pochvalují si ho například keramici, kteří znají velice dobře problém suchých rozpraskaných rukou. Balzám obsahuje vysoký podíl bambuckého másla, meruňkový a ricinový olej, vůni mu dodávají esenciální oleje z červeného tymiánu, eukalyptu, hřebíčku a levandule.

Mýdlárna Rozmarýnka, balzám na rty, 15 ml za 110 Kč, mydlarnarozmarynka.cz

Ať jste na sjezdovce, nebo na cestě do práce, tento věrný pomocník by ve vaší kapse neměl nikdy chybět. Je vyroben poctivě z neošizených ingrediencí a s láskou, proto také skutečně pomáhá.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.