Sociální sítě
Nahoru

Vířivka se teď vyplatí, ale s investicí neotálejte.

Také už si usilovně přejete vypnout a dostat z hlavy všechen stres všedních dní i zprávy o rostoucích úrokových sazbách, cenách energií a inflaci? Do zenového klidu vás během chvíle naladí vířivé vany. Přitom i ty se staly obětí aktuální krize na trhu. Nepřehlednost situace a ekonomické prognózy nabádají k rychlé investici. Kdo se pro koupi vířivky již rozhodl, nemá na co čekat.

Akrylátová vířivá vana Everest nabízí stylový relax až pro 5 osob. Kromě relaxující hydromasáže 88 jet trysek nabízí také sopečný efekt. K tomu si užijete audiosystém AquaSoul 4.1 s výsuvnými reproduktory, LED osvětlení s volitelným barevným tónem, aromaterapii nebo kyslíkovou terapii pro čištění pleti.  

 

Luxusní vířivka zvyšuje životní komfort

Vlastní wellness zázemí s vířivou vanou nabízí dokonalou relaxaci po pracovní i sportovní zátěži, pravidelnou péči o zdraví, vitalitu, a také zábavu a aktivní odpočinek celé rodiny. Vířivku instalujete snadno na zahradě, terase, pod pergolou, v zimní zahradě či v interiéru posilovny, wellness koutku či prostornější koupelny. Vířivka je investicí, která významně navýší hodnotu nemovitosti. Proto se i u vířivky z dlouhodobého hlediska rozhodně vyplatí nešetřit na kvalitě materiálu, použitých technologiích ani na výbavě. Stoprocentní funkčnost a spolehlivost po mnoho let je totiž k nezaplacení! Díky důmyslné konstrukci s vícenásobnou tepelnou izolací a výkonným ohřevem jsou vhodné pro venkovní využití i při teplotách hluboce pod nulou, tedy celoročně! Stačí jen kdykoliv odklopit termokryt a oddat se příjemné lázni o teplotě až 40 °C.

Vířivku si můžete užívat i v zimě. Foto: Mountfield

 

Zdraví – ta nejlepší investice

Až 6 osob si může užívat pohodlí na speciálních ergonomicky tvarovaných pozicích pro sezení i ležení. Na jejich vývoji a optimálním rozložení masážních trysek se podílejí samozřejmě také fyzioterapeuti. Efektivně cílené hydromasáže díky tomu blahodárně uvolňují klouby a svaly v oblasti krční páteře, šíje, ramen, lopatek, beder a horních i dolních končetin včetně chodidel. Posilují obranyschopnost organismu, mají pozitivní vliv na psychiku a celkovou vitalitu. Účinně podporují funkci kardiovaskulárního systému a mnoho druhů poúrazové léčby. Vířivá koupel na večer zvyšuje kvalitu spánku, naopak ráno organismus osvěží a aktivuje (při nižší teplotě lázně). Stále roste zájem také o modely s kyslíkovou terapií, která miliony mikrobublinek detoxikuje a revitalizuje pokožku.

 

Komfortní lázně třetího tisíciletí

Užívat si takovou koupel můžete opravdu všemi smysly! Po setmění vířivku rozzáří světelná LED terapie s volitelným barevným tónem. Každá barva má specifický vliv na náladu a psychiku, atmosféru tak dotáhnete k dokonalosti. A co takhle pořádná hudební „masáž“? Není problém a u vybraných modelů dokonce s výsuvnými reproduktory a subwooferem! Aromaterapie pak do vzduchu nad hladinou ještě aplikuje vaši oblíbenou vonnou esenci. Ovládání všech funkcí vany nabízejí nejen intuitivní dotykové panely, ale také wi-fi mobilní aplikace. Řídící jednotka a použité technologie od osvědčených výrobců (např. kanadské značky Gecko) zaručují dlouholetou funkčnost a spolehlivost. Kvalitní vířivky mají také energeticky úsporný a díky tichým čerpadlům také nehlučný provoz, automatický filtrační režim a chytrou ochranu před zamrznutím.

 

Relax v kruhu rodiny. Foto: Mountfield

 

A proč investovat právě teď?

Do celosvětové ekonomiky se promítají neustálé výpadky výroby způsobené nedostatkem komponentů a neúnosným zdražováním energií. Továrny nestíhají vyřizovat objednávky ze začátku roku. Rostou ceny dopravy, např. lodní doprava zdražila za rok více než sedminásobně. Výsledkem je skokové zdražování zboží a zároveň klesající skladové zásoby prodejců. „Dodavatelé z celého světa avizují, že stávající cenová hladina je již neudržitelná. Nám se ale naštěstí podařilo zajistit si od nich včas velké skladové zásoby ještě za jarní ceny“, říká Libor Valenta, produktový specialista společnosti Mountfield, která je největším prodejcem vířivek na českém trhu. Rychlá investice tedy znamená jistotu, že vířivku přesně podle svých představ ještě seženete a zároveň výrazně ušetříte. „Ceny mohou již brzy letět o desítky procent nebo dokonce geometrickou řadou vzhůru. A zákazníci na tento vývoj reagují rychle“, dodává Valenta.

 

Více informací o cenách a dalších produktech najdete na www.mountfield.cz.

 

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.