Sociální sítě
Nahoru

Swatch vyráží s Big Bold Planet na oběžnou dráhu

Propojení značky Swatch se vším galaktickým pokračuje i nadále. V návaznosti na nedávno představenou vesmírnou kolekci je nyní na čase uniknout binárnímu černobílému světu a vstoupit do jasného a barevného světa nové kolekce BIG BOLD PLANETS.

Čas bude takový, jaký si ho uděláte. Přemýšlejte nad životem v pestrých barvách a stejně tak ho i prožívejte. Každý den je dobrodružstvím, při kterém můžete objevovat něco nového a vnímat lidi různými způsoby. Vesmír je dlouhodobou inspirací pro celou pop kulturu a značka Swatch z vesmíru čerpá podněty pro svou sérii barevných hodinek BIG BOLD PLANETS, která přichází s jedinečnou funkcí – jednoduše vyměnitelnými pásky.

Jak je zvykem u kolekce BIG BOLD, výrazné barvy hrají perfektní kontrast proti matně černé barvě na páscích a 47 mm širokému pouzdru hodinek. Průhledný číselník v jasných barvách dává krásně vyniknout pohledu do nitra hodinek.

Součástí balení každého modelu BIG BOLD PLANETS je sladěný druhý pásek a sada nástrojů pro jejich snadnou výměnu. Díky tomu můžete během pár vteřin získat zcela nový vzhled hodinek. Na každém pásku a dárkovém balení hodinek najdete tajuplné šifry, jejichž interpretaci a skutečný význam nechává Swatch na fantazii nového majitele.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.