Sociální sítě
Nahoru

Mýdlo vlastně na všechno

Primárně je to tuhý šampon pro jemné, snadno se mastící vlasy, ale vezměte to takhle: když je to dobré na citlivou pokožku hlavy, je to dobré i na obličej, a když je to dobré na obličej, je to dobré i na zbytek těla. Ideální produkt na cesty, který nezabírá místo, nic neváží, nikam nevyteče a nezajímá se o něj letištní kontrola.

50g/285 Kč, darincinomydlo.cz

Ve jménu ekologie

Receptura obsahuje například prášek z kopřivy a zelené řasy spiruliny, palmový olej z udržitelného zdroje, fytokeratin nebo vonné esenciální oleje, ale žádnou vodu. Šampuk se tedy nezkazí a nepotřebuje být ošetřen konzervanty. Prodává se v krabičce z recyklovaného kartonu, na cestování je však lepší kovová dózička za 48 Kč, která vám vydrží prakticky celý život.

Mýdla pro člověka 21. století

Malá česká značka Darinčino mýdlo vyrábí ručně a precizně celou řadu dalších mýdel, která kvalitou surovin, estetikou a filozofií vyhovují požadavkům dnešní doby.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.