Sociální sítě
Nahoru

Krásná pleť je čistá pleť

Ani nejdražší make-up na světě nebude vypadat dobře, pokud není nanesen na pěstěnou pleť. A základem pěstěné pleti je dokonalé čištění, tam vše začíná. Česká značka přírodní kosmetiky Mýdlárna Erdé přináší několik novinek, s nimiž to půjde snadno, rychle a efektivně.

Čisticí infuzovaný ubrousek

Měkký bavlněný ubrousek o rozměru 20 x 20 cm je vyroben na přírodní bázi, bez parfemace a chemických přísad. Oceníte ho zejména na cestách, kde rychle odstraní make-up, kožní maz, pot, odumřelé buňky a nečistoty z ovzduší, pěkně do hloubky vyčistí póry. Obsahuje malé množství alkoholu, ale podle informací od výrobce se nemusíte bát, pleť vám nevysuší, do receptury je zasazen citlivě tak, aby byl přínosem.

Konjac přírodní mýdlo, Mýdlárna Erdé, 100 g/145 Kč, mydlarnaerde.cz

Ve složení dále najdeme výtažek z hlízy konjaku, stromu s českým názvem zmijovec indický. Výtažek snadno absorbuje toxiny, podporuje tvorbu kolagenu v pokožce, zvláčňuje ji a navrací jas. Prospívá všem typům pleti, nejvíce aknózní. O ochranu na buněčné úrovni a dávku vitaminu C se postará acerola, tzv. karibská třešeň. Niacinamid dodává vitamin B3, pomáhá zvyšovat obsah kolagenu, ceramidů a nenasycených mastných kyselin v pokožce. Na doma můžete pro větší pohodlí zvolit variantu konjakového gelu v lahvičce, na druhou stranu ubrousek můžete použít i jako čisticí masku.

Konjac gel čisticí ubrousek a infuzovaná maska, Mýdlárna Erdé, 1 ks/45 Kč, mydlarnaerde.cz

Čisticí konjakové mýdlo s acai berry

Obyčejné mýdlo do péče o pleť nepatří, tohle ale není obyčejné. Nemusíte se ničeho bát, k pleti se chová šetrně, důkladně ji vyčistí. Neobsahuje alkohol, jen konjakový extrakt, ušlechtilý červený jíl, který pomáhá regulovat produkci kožního mazu, acerolu bohatou na vitamin C a borůvku acai na posílení imunity a vitality pleti.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.