Sociální sítě
Nahoru

Mužské pleti na míru

Original ATOK, česká značka s dlouhou tradicí výroby aromaterapeutické kosmetiky, vyvinula ucelenou pánskou sérii, která plně respektuje specifika mužské pleti. K nejoblíbenějším produktům této řady patří hydratační krém.

Bez hydratace pleť vysychá, vadne a rychleji stárne. Trh nabízí nespočet hydratačních přípravků pro ženy, pánská kosmetika však v tomto směru pokulhává, i když je o ni velký zájem. Hydratační krém pro muže od značky Original ATOK hloubkově hydratuje a dokonale uspokojí specifické potřeby mužské pokožky, která je vlivem testosteronu hutnější, mastnější a kvůli častému holení také citlivější na různá podráždění.

Hydratační krém pro muže, Original ATOK, 50 ml/359 Kč, originalatok.cz

Základ složení tvoří výživné oleje z arganu, jojoby, mandlí, sezamu, pšeničných klíčků, konopí a makadamie. Aktivními složkami jsou extrakty z aloe vera, měsíčku, zeleného čaje a vilínu viržinského. Jejich účinky podporují 100% přírodní éterické oleje z pomeranče, lavandinu a kadidlovníku, které také vynikají svěží kořeněnou vůní a lahodí mužskému nosu. Krém pokožku intenzivně hydratuje, vyživuje a chrání, zklidňuje podráždění a podporuje regeneraci drobných ranek po holení. Při pravidelném používání vyhlazuje jemné vrásky a udržuje pěstěný vzhled pleti. Má lehkou texturu a bez zanechání pocitu mastnoty se rychle vstřebává.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.