Sociální sítě
Nahoru

Expresní osvěžení ve spreji

Přírodní hydratační spreje české značky Original ATOK, která od roku 1997 vyrábí aromaterapeutickou kosmetiku, jsou opravdovým letním evergreenem. Ať zvolíte mátový, levandulový, nebo šeříkový, v horkých dnech vám prokáží neocenitelné služby.

Aromaspreje jsou osvěžujícím komfortem, který můžete nosit všude s sebou. Na cesty, k vodě, do auta, na louku nebo na pláž. Neocenitelné služby vám poskytnou v prostorách s klimatizací, při sportu a cestování. Kdykoli zatoužíte po osvěžení, přestříkejte si tvář i tělo. Stačí třikrát zmáčknout rozprašovač a zaplaví vás krásné vůně, okamžitý příval čerstvé energie bylin, nemluvě o kyselině hyaluronové, pantenolu, rostlinných extraktech a éterických olejích, které vyživí sluncem vyprahlou pokožku.

Hydratační a osvěžující spreje, Original ATOK, 100 ml/230 Kč, originalatok.cz

Všechny spreje pleť hloubkově hydratují a osvěžují, avšak díky rozdílnému složení má každý z nich další specifické účinky. Mátový sprej s mátou peprnou, mátou kadeřavou, extraktem z okurky a aloe vera výrazně ochlazuje. Oceníte ho třeba k osvěžení unavených nohou během výletu nebo na zmírnění horkosti a otoků. Levandulový sprej s francouzskou levandulí, měsíčkem, šruchou zelnou a éterickými oleji z mrkvových semen a majoránky zase báječně zklidní pokožku po opalování. Šeříkový sprej vaše smysly potěší optimistickou květinovou vůní a ve spolupráci s granátovým jablkem a aloe vera dodá pokožce extra dávku hydratace.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.