Zastavte na chvíli čas

Zářivě odpočatý mladistvý vzhled vám dodá nová anti-age péče od české značky Saloos. Vůně damašské růže vás v zimním mrazivém ránu příjemně zahřeje a večer zase hezky uvolní.

Pleťové tonikum neobsahuje alkohol, který pleť zbytečně dráždí a vysušuje. Místo něj najdeme ve složení bioaktivní sacharidy účinně zabraňující stárnutí pleti, aloe vera v bio kvalitě, která poskytuje dlouhodobou hydrataci, a extrakt z jetele působící jako přírodní lifting. Drobné vrásky jsou pryč a výsledkem je perfektně tonizovaná, osvěžená, pružnější pleť připravená na další péči.

Bio Anti-Age Tonikum, Saloos, 200 ml/ 226 Kč, saloos.cz

Po aplikaci tonika je na řadě intenzivně omlazující bioaktivní sérum. Viditelně pokožku vyhlazuje, zpevňuje a redukuje vrásky včetně hlubokých. Unikátní receptura kombinuje cenné přírodní složky, jako například vzácné pryskyřice, s vysoce účinnými aktivními látkami z karafiátu a hroznů. Spolu s fermentovanými probiotiky stimulují tvorbu kolagenu a zlepšují elasticitu pokožky.

Bio Anti-age Sérum, Saloos, 20 ml/341 Kč, saloos.cz

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz