Sociální sítě
Nahoru

Obličej jako v peřince

Před odchodem do mrazivého rána raději vynechejte ultrahydratační krém a sáhněte po bezvodém vyživujícím krému značky Candy Soap, který tvář zabalí do hřejivé ochranné vrstvy avokádového a kakaového másla. Silně hydratační přípravky do mrazu nepatří, protože mohou v pokožce potrhat jemné předivo kapilár zajišťujících mikrocirkulaci krevního oběhu. Výsledkem jsou neestetické rozšířené žilky kolem nosu a na tvářích.

Česká značka Candy Soap se specializuje na ruční výrobu přírodních mýdel, svíček a kosmetiky v malých objemech. K zákazníkovi se tak produkt dostává vždy čerstvý, plný živých účinných látek.

Vyživující pomerančový krém obsahuje silný antioxidant v podobě přírodního vitaminu E, který zpomaluje stárnutí kožních buněk a chrání je před škodlivými UV paprsky. Ve složení dále najdeme mandlový olej, jednu z nejvyhledávanějších surovin v kosmetickém průmyslu. Mandlový olej je hypoalergenní, vhodný i pro miminka, pomáhá pokožce hospodařit s vodou, zvláčňuje ji a zvyšuje její pružnost.

Kakaové a avokádové máslo vytváří na pleti ochrannou vrstvu a poskytují bohatou výživu plnou důležitých vitaminů a minerálních látek. Pomerančová silice obsahuje vysoký podíl AHA kyselin s anti-age účinky. AHA kyseliny pomáhají s obnovou vrchní vrstvy pokožky, zesvětlují pigmentové skvrny a zpomalují stárnutí. Pomerančová vůně působí příznivě na psychiku, navozuje pocit čistoty a bezpečí.

Vyživující krém pro zralou pokožku pomerančový s avokádovým máslem, Candy Soap, 50 g/345 Kč, candysoap.cz

Sametově hebká konzistence zaručuje, že se krém velmi rychle vstřebává a nezanechává na pokožce mastné stopy. Je vhodný pro všechny typy pleti, zvlášť pro zralou, velmi suchou nebo se sklony k akné. Extra dávku hydratace si v mrazivých dnech dopřejte až večer před spaním.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.