Sociální sítě
Nahoru

Novou linii G-Shock bude promovat rapper Central Cee

Svět rapperů je propojen se značkou G-Shock už dlouhá léta, a nyní se ještě více prohlubuje. Věhlasná japonská značka hodinek totuž započala další velmi důležitou kooperaci. Své jméno spojila s nejslavnějším britským rapperem současnosti – Central Cee.

V rámci tohoto partnerství bude představena absolutně nová interpretace kolekce slavných hodinek GM-2110. Rozpoznatelná bude okamžitě. Jejich osmiúhelníková luneta, stejně jako integrovaný náramek z nerezové oceli přecházející v pouzdro dotvoří několik barev číselníků. Central Cee, který ale vlastní i několik modelů Rolex a Audemars Piguet, bude v kampani pro G-Shock promovat ale i další modely, tak je na co se těšit.

Slogan „Built Different“ dokonale vystihuje nejenom značku G-Shock, ale i zpěváka Central Cee, který tuto filozofii žije. Jako oddaný fanoušek hodinek značky už od svého dětství perfektně ztělesňuje ducha a hodnoty, která staví na tvrdé práci a vytrvalosti. Stejně jako G-Shock se i Central Cee dostal z undergroundu na světové pódium, což dělá toto spojení naprosto přirozeným.

Značka G-Shock zahajuje kampaň, která oslavuje toto partnerství a rozšiřuje sérii „Built Different,“ která v posledních letech zaznamenala značný růst. Kampaň zdůrazní jedinečné příběhy lidí i produktů, které činí hodinky značky G-Shock výjimečnými, a probíhat bude jak na digitálních platformách, tak ve fyzické podobě. Ústředním prvkem kampaně bude video, které přiblíží cestu Central Cee od neznámého kluka až k celosvětově uznávané hvězdě.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz