Sociální sítě
Nahoru

Kylian Mbappé prezentoval osobně nové hodinky Hublot pro UEFA EURO 2024

Očekávané finále UEFA EURO 2024 se letos koná v Německu a přinese léto plné fotbalu ve velkém stylu. Společně se značkou Hublot a jejím ambasadorem Kylianem Mbappém odpočítáváme dny do začátku tohoto fotbalového klání.

Model Big Bang e Gen 3 byl světu poprvé představen během FIFA Mistrovství světa v Kataru v roce 2022. V roce 2024 Hublot opět prokazuje svou vášeň pro fotbal novou edicí Big Bang e Gen 3, tentokrát speciálně navrženou pro UEFA EURO 2024. Tento model se stává oficiálními hodinkami turnaje, který se odehraje v Německu od 14. června do 14. července 2024.

Tento inovativní model dokonale reflektuje designové linie kolekce Big Bang. Pouzdro s průměrem 44 mm, vyrobené z titanu, je sestaveno pomocí inovativní sendvičové konstrukce, kterou Hublot představil v roce 2005. Safírové sklo chrání ciferník před poškrábáním, zatímco kaučukový řemínek s přezkou lze díky patentovanému systému One Click snadno a rychle vyměnit.

Tento model nejenže představuje pravou esenci kolekce Big Bang, ale je navíc obohacen o dechberoucí technologii. Hodinky pohání procesor Qualcomm Snapdragon Wear 4100+, který zajišťuje hladký chod a obsahuje řadu výjimečných funkcí, včetně funkce osmi senzorů a rozmanitých možností konektivity, jako jsou GPS, Bluetooth, Wi-Fi a NFC pro bezkontaktní platby. Samozřejmostí je kompatibilita hodinek Big Bang e Gen3 s operačními systémy Google Android a Apple iOS. A co víc, hodinky můžete přizpůsobit podle vašeho vkusu – změnit pozadí obrazovky i řemínky na barvy vašeho oblíbeného týmu. Srdce hodinek tvoří systém Wear OS od Google, který je ochrannou známkou společnosti Google LLC.

S tímto novým modelem můžete v reálném čase sledovat vyvrcholení nadcházejícího mistrovství UEFA EURO 2024 v Německu, kde se o titul utká 24 týmů, včetně francouzského týmu vedeného kapitánem Kylianem Mbappém, který má v plánu získat svou třetí trofej. Přidejte se k nám 14. června v Mnichově na zahajovací zápas UEFA EURO 2024. Hublot Loves Football.

Po dvou vítězstvích Francie v letech 1984 a 2000 se s týmem vydávám do Německa s ambicí vyhrát mistrovství Evropy už po třetí! Mezitím se intenzivně připravujeme a jsme naladěni na oslavu spolu s Hublotem, klíčovým hráčem ve světě fotbalu, kterého s hrdostí reprezentuji. Těší mě, že se mohu představit ve filmu ‚Každá sekunda se počítá‘. Doufám, že to bude dobré znamení,“ prozrazuje Kylian Mbappé, fotbalista a ambasador značky Hublot.

Limitovaná edice pouhých 100 kusů hodinek Big Bang e Gen3 UEFA EURO 2024 je již dostupná na e-commerce platformě Hublot a v buticích.

 

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.