Sociální sítě
Nahoru

The Grand Mark, oblíbený pražský hotel světových celebrit, slaví narozeniny

Jeden z nejvýznamnějších hotelů Prahy slaví letos výročí 15 let od svého vzniku, a ani v nové éře nepolevuje. Letos na podzim se vedení rozhodlo pro spolupráci s prémiovým českým krejčovstvím Blažek, a společně pro své hosty uspořádali módní show, která se nesla ve znamení luxusu a elegance dokonale vystihující atmosféru hotelu. Nahlédněte ve fotogalerii, jak vypadá hotel The Grand Mark, oblíbené místo hollywoodských herců, světových politiků a sportovců.

Každá část budovy má svůj příběh a každý detail vypráví o jeho bohaté historii. Vysoké stropy, mramorové podlahy, krásně zdobené stěny a nádherné lustry dodávají interiéru pocit velkoleposti a elegance. Kapitolou samu pro sebe je velká zahrada, oáza zeleně, klidu a luxusu přímo uprostřed města. Stromy, kašny, keře, upravené cestičky a také vlastní rodina páva korunkatého, který je symbolem hotelu.

Pokoje jsou navrženy s ohledem na pohodlí hostů. Ať už hledáte romantický úkryt pro dva nebo prostorný apartmán pro celou rodinu, The Grand Mark Prague má pro každého něco. Každý pokoj je vlastním originálem a nabízí nejvyšší možný komfort, od dvoupatrového apartmánu přes pokoje s balkóny a výhledem do centra, až po apartmány se soukromými terasami a vířivkou. Pýchou hotelu je velkolepé střešní apartmá, kde v minulosti bydleli hollywoodští herci či světoví politici.

Které osobnosti byli hosty v The Grand Mark?

Státníci

Ze státníků například švédský král Karel XVI. Gustav, německý prezident Frank Walter Steinmeier, prezident Ázerbájdžánu IIlham Aliev, Ivana Trumpová, či bývalý slovenský prezident Andrej Kiska. Hotel si oblíbil i bývalý český prezident Václav Klaus.

Významné osobnosti

V hotelu proběhla svatba fotbalisty Gigi Buffona a modelky Aleny Šeredové. Bydlel zde ale také majitel cognac domu Maurice Hennessy, režisér Woody Allen, spisovatel Jo Nesbo a dirigent Christoph von Dohnányi.

Hudebníci

The Grand Mark mají v oblibě také hudebníci. Ze známých celebrit se zde ubytovali Julio Iglesias, Beyonce Giselle Knowles, Tom Jones, AHA, Alice Cooper nebo naše zlatá slavice Lucie Bílá.

Sportovci

Ze sportovců patří mezi hosty hotelu české olympijské vítězky Ester Ledecká a Martina Sáblíková, světově známí čeští sportovci Ivan Lendl, Petr Čech nebo boxeři Vitaliy Klitschko a Floyd Mayweather.

Herci

A to nejlepší nakonec. Hotel The Grand Mark je jeden z nejoblíbenějších hotelů v Praze pro hollywoodské herce, proto jste zde mohli potkat například Johna Travoltu, Gerarda Depardie, Michela Merciera, Michaela Douglase, Johnnyho Deppa, Keanu Reevese nebo loni v listopadu Jean-Claude van Damme.

Spolupráce s krejčovstvím Blažek

Ani po letech se The Grand Mark Prague nezastavuje. „The Grand Mark Prague je místo, kde se luxus a elegance setkávají s pohostinností a každý host se stává součástí jeho příběhu. Proto jsme rádi, že se nám podařilo propojení se společností Krejčovství Blažek a uspořádání společné módní show. Jejich moderní přístup k tvorbě šitých oděvů na míru, které splňují nejvyšší standardy elegance a kvality, perfektně zapadá do naší filozofie,“ říká Jaroslav Svoboda, majitel skupiny Czech Inn Hotels, která již deset let hotel provozuje.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz