Sociální sítě
Nahoru

Zimní čas, už tento víkend! Třeba s platinovým Monaco V4

Už tuto neděli dojde ke změně letního času na zimní. Ve tři hodiny v neděli 30. října ráno tak budou hodiny dvě. Po probuzení tak nezapomeňte věnovat chvilku svým oblíbeným mechanickým hodinkám a změňte si na nich čas. Pokud přemýšlíte rovnou o nových, magazín iLuxus určitě doporučuje návštěvu největšího butiku TAG Heuer na kontinentální Evropě, který se nachází v Pařížské ulici. V jeho výloze se totiž od dnešního dne třpytí platinový elegán Monaco V4! Je tedy zřejmé, že pražský TAG Heuer butik patří mezi jeden z opravdu hýčkaných monobrand obchodů světa, neboť v jeho nabídce je i jeho následovník s keramickými mosty a čtyřhranným pouzdrem z růžového 18kt zlata.

http://www.youtube.com/watch?v=g2lT8yhwP2Y

Cena platinového modelu je 100 000 CHF, stejně jako za model v růžovém zlatě. Pokud po jednom z těchto luxusních modelů opravdu toužíte, doporučujeme jeho rezervaci na tel.: 222 311 823.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.