Sociální sítě
Nahoru

SPAR Premium potěší svou kvalitou

Na tuzemském trhu se nově objevila prémiová privátní značka SPAR Premium, která nabídne náročné klientele více jak 60 výrobků od českých i zahraničních dodavatelů. Jak již název napovídá, jedná se o novou řadu top produktů prodávaných v prodejnách SPAR a INTERSPAR. Zákazníci si tak budou moci vybrat z cukrovinek, sušeného ovoce, těstovin, mražených výrobků, nápojů, kávy a dalších exkluzivních produktů v elegantním jednotném stříbrno černém obalu.

SPAR Premium je výsledkem dlouhodobé spolupráce s nejlepšími českými a zahraničními dodavateli a nabízí zákazníkům výrobky z nejchutnějších a nejkvalitnějších surovin, přičemž je to právě SPAR ČOS, který garantuje jejich nejvyšší kvalitu na úrovni značkových produktů.

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.