Sociální sítě
Nahoru

Dell Alienware M14x: notebook z jiné planety

Řada výrobků Dell Alienware je dlouhodobě modlou pro všechny opravdové herní fajnšmekry. Produkty této značky se vyznačují nezměnitelným futuristickým designem, nekompromisním výkonem a ergonomií speciálně přizpůsobenou požadavkům náročných hráčů. Nejnovější série herních notebooků této legendární značky přichází na trh ve velikostech 11, 14, 17 a 18 palců.Herní notebook Dell Alienware M14x o úhlopříčce 14 palců je ideálním kompromisem mezi dostatečnou velikostí obrazovky a mobilitou. Na první pohled zaujme jeho odolné provedení a sci-fi design. Po zapnutí notebooku ohromí výrazné a plně volitelné podsvícení. Pomocí programu AlienFX si lze během okamžiku nezávisle navolit barvu a intenzitu podsvícení kláves, touchpadu, tlačítka napájení, loga Alienware i „očí“ mimozemšťana v přední části přístroje.O výkon se postará nejnovější procesor Intel Core i7 druhé generace, plynulost chodu i těch nejnovějších her zajistí nadupaná grafická karta NVIDIA. Displej s křišťálově čistým obrazem a HD+ rozlišením zajistí, že vám neunikne ani ten nejmenší detail.Dell Alienware M14x je k dostání v černé nebo červené barvě za doporučenou koncovou cenu 40 000 Kč. Ultimátní 18 palcová verze Dell AlienwareM18x vyjde na 60 000 Kč.

Více z rubriky Počítače

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.