Sociální sítě
Nahoru

Jednoduše transparentní Perrelet

V době, kdy distributor značky Perrrelet, pardubická společnost Janeba Time, jedná se svými partnery o správném místě, kde si bude možné skvostné hodinky této značky pořídit, švýcarská značka pracuje na nových modelech. V současné době se tak soustředí nejvíce nejenom na aktuální novinku Skeleton Chronograph, ale také na exempláře, které se chystá představit příští rok na veletrhu ve švýcarské Basileji.Právě Skeleton Chronograph je velmi zajímavou fúzí mezi sportovními hodinkami s prvky společenských. Lze je tak nosit při všech různých příležitostech, k oblečení pro volný čas i k obleku. Vyznačují se 43,5mm ocelovým pouzdrem s  černěnou DLC povrchovou úpravou na lunetě, která zajišťuje i vyšší odolnost materiálu proti poškrábání. Skrze safírová sklíčka lze sledovat odkrytý mechanický kalibr P-291 s automatickým nátahem. Jelikož je postaven na 25 kamenech, setrvačka vykoná 28 800 kmitů za hodinu a chronograf je doplněný o datum, lze předpokládat, že vychází ze slavného ETA Valjoux 7750. Na místo ruček však potěší rotujícími disky z minerálního skla. Ty indikují mimostředně umístěnou vteřinku, datum a dva sčítače chronografu – na pozici 6 a 12.Cena modelu Perrelet Skeleton Chronograph se stříbrným či černým prolamovaným číselníkem je 159 000 Kč. V každém případě je uchycen na kaučukovém řemínku.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.