Sociální sítě
Nahoru

Nové české hodinky Adam

Akciová společnost Elton hodinářská z Nového Města nad Metují, tedy jediná česká manufaktura vyrábějící hodinky a strojky s legendárním logem Prim a s více než 60 lety tradice, včera představila absolutně nový model pánských náramkových hodinek. Jejich jméno je Prim Adam a jsou určeny hlavně pánskému zápěstí. Ani ne 24 hodin po jejich uvedení však již odborníci spekulují o tom, zda se později v tomto roce neobjeví také verze po dámy s označením Eva! Jednalo by se poté o krásný vánoční set. Nepředbíhejme ale..Hodinky Prim, respektive model Adam, uvádí Elton na trh se sloganem „Tak trochu jiné primky“. Důvodem je skutečnost, že nový model sice vychází z klasických proporcí tradiční modelové řady Linea 40, ale je oživen nezvyklým designérským prvkem – průhledem do celého nitra hodinek, tedy na datové ústrojí vlastního mechanického strojku s automatickým nátahem.

Zvolené řešení je novátorské nejen ve vzhledu novoměstských hodinek, ale nabízí zároveň velmi širokou škálu zákaznických úprav. Ty spočívají zejména v možnosti různě kombinovat barevná provedení datového můstku, datového věnce a číselníku hodinek. Navíc je u těchto hodinek možné sledovat, jak funguje přesouvání data. Pokud se vám líbí, stačí navštívit pražský butik v Pánské pasáži, kde dle vašich specifických námětů připraví i výslednou kalkulaci.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.