Sociální sítě
Nahoru

Dior v designu Anselm Reyle

Módní dům Dior opět překvapil a s novou sezónou pro jaro léto přišel s novým uměleckým počinem, když se spojil s berlínským umělcem Anselmem Reylem. Christina Dior jednou řekl „To lidská ruka dokáže přeměnit věc v umělecké dílo.“ A přesně v tomto duchu je nová originální kolekce kožených doplňků. „Velmi rád jsem pracoval s kabelkou Lady Dior. Většina mých prací vychází z transformace objektů, které již neexistují. V tomto projektu jsem postupoval stejným způsobem a soustředil jsem se na ikonickou kabelku.“ Tak zhodnotil svou spolupráci se značkou Dior sám umělec. Nová kolekce nesoucí umělcovo jméno je tedy plná aluminiových ploch a barevných materiálů, ale vše ve spojením s typickými znaky pro značku Dior.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.