Sociální sítě
Nahoru

Reprezentativní Epos nejenom do divadla

Mladý talentovaný operní zpěvák a celosvětová tvář švýcarských hodinek značky Epos má i nadále plné ruce práce. Právě začíná zkoušet roli v opeře G. Picciniho La rondine (Vlaštovka), která má premiéru 6. května ve francouzském domě opery Opera National de Lorraine. Díky velmi úspěšném loňském a předloňském účinkování na kurzech se světoznámým pěvcem Josém Curou totiž dostal další úžasnou možnost obohatit své zkušenosti ze světové scény a účastní se tak koprodukce Opera National de Lorraine v Nancy a mezinárodních kurzů Nancy Opera Passion. Jako účastník tohoto projektu bude také k vidění 12. května na koncertě mladých talentů. Ihned po návratu do ČR čekají stále známějšího operního pěvce zkoušky dvou hlavních rolí ve Verdiho Rigolettovi pro otáčivé hlediště v Českém Krumlově. Avšak i přes vyčerpávající pracovní vytížení nezapomíná Josef Škarka ani na milovníky hodinek a značky Epos.

Z poslední kolekce, představené na letošním veletrhu Baselworld 2012, vřele doporučuje model 3420SK z linie Collection Originale. Ten zaujme na první pohled především svým ztvárněním číselníku, jehož středová část je celá otevřená jako opona a nabízí pohled na skeletovaný a automatický kalibr ETA 2824 s dekorovanými můstky hrající tu nejkrásnější operní árii. Jemná stupnici, která vyplňuje zbytek klasicky střiženého 40,5mm pouzdra z oceli, je doplněna dvojicí ruček s luminiscenčním zvýrazněním a tenkou centrálně umístěnou vteřinkou. Luminiscencí jsou zvýrazněny i indexy aplikované na černý, stříbrný či temně modrý kroužek umocňující pohled do nitra strojku s více než 42 hodinovou rezervou chodu a pracující na frekvenci 28 800 kyvů za hodinu. Pro zajímavost je 10,4mm vysoké pouzdro vlhkotěsné do 5 ATM, tedy zhruba 50 m, což v divadle rozhodně postačí.

Tento model, uchycený na koženém prošívaném řemínku, bude v nabídce rodinného klenotnictví Altman v Plzni, a to za cenu 31 290 Kč. Samotná dvoupatrová prodejna se navíc nachází v blízkosti plzeňského Divadla J. K. Tyla, takže si příznivci značky mohou pořídit svůj nový klenot cestou do místního svatostánku vážné hudby.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.