Sociální sítě
Nahoru

Hodinky Oris jako vstupenka na závodní okruh

Koscom, tedy největší české hodinářství, které je mimochodem partnerem jediného českého jezdce GP2 – Josefa Krále, zahájilo novou soutěž. Díky ní lze vyhrát jízdu v závodním speciálu Porsche GT3 na Masarykově okruhu v Brně! „Značka náramkových hodinek Oris je již řadu let pevně spojena se závodem Formule 1, a to jako partner stáje Williams. Proto jsme pro naše zákazníky připravili unikátní příležitost, vychutnat si pocit závodního jezdce v kokpitu sportovního speciálu Porsche GT3 při jízdě na Masarykově okruhu v Brně“ nechal se slyšet marketingový ředitel společnosti. A jak se k výhře dostat? Při každém nákupu hodinek Oris stačí vyplnit vyplněný slosovatelný kupon – a to do konce srpna. Kromě jízdy na okruhu jsou ve hře i hodinky Oris!

Koscom se v poslední době v soutěžích opravdu vyznamenal. Kromě té s hodinkami Oris je stále ve hře dráhové kolo, tedy bez převodů a brzd, a to do 22. července. Soutěže o kolo v hodnotě 30 000 Kč se mohou účastnit všichni, kteří si v prodejně Na Poříčí pořídí hodinky Festina z kolekce Tour de France.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.