Sociální sítě
Nahoru

Perrelet: ideální partner do Porsche

Kombinace komplikací dává hodinkám opravdu jedinečného ducha a zcela nový rozměr. A právě na to klade švýcarská značka Perrelet důraz. Krásným příkladem je fúze regulátoru, tedy hodinek s oddělenou indikací hodin, minut a sekund, s retrográdní ručkou. Ta v tomto případě poukazuje na hodiny a po dosažení číslice dvanáct se skokem vrátí zpět na jedničku. Stejným způsobem pracují také ručky na přístrojové desce sportovních automobilů, mezi kterými vyniká Porsche 911 Carrera 4S.  

Zatímco automobil uhrane zdvihovým objemem 3800 ccm, hodinky nabízí mechanický strojek s automatickým nátahem, který navíc nabízí centrální datovou ručku zakončenou půlměsícem, který oběhne celý číselník jednou za 30, respektive 31 dní.

V tomto případě jsou hodinky oděny v dynamickém pouzdru z titanu, které dosahuje příjemných a pro sport ideálních 43,5 mm. Postranní vroubkování pak asociuje žebrování v zadní části karoserie, a to pod křídlem. Kaučukový řemínek s motýlkovou sponou z titanu pak už jen potvrzuje předurčení těchto hodinek za volant. A cena? Hodinky jsou na tuzemském trhu k dostání v hodinářství Koscom za 205 900 Kč.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.