Sociální sítě
Nahoru

Elegance francouzského střihu

Nové provedení exteriéru pojmenované Faubourg Addict, které bylo v předpremiéře představeno na frankfurtském autosalonu, je na objednávku k dispozici u vozů Citroën DS3, DS3 Cabrio, DS4 a DS5. Paket Faubourg Addict se více než kdy jindy zaměřuje na úpravy na míru a rafinovanou eleganci. Inspirací mu bylo barevné zpracování a materiály použité u koncepčního vozu Numéro 9. Použité prvky využívají postupy, které jsou ve světě automobilů zcela nové a svědčí o kreativitě a know-how značky. Tento paket zahrnuje vzor DS, který se objevuje na střeše vozů DS3 a DS4. U vozu DS5 využívá vzor DS průsvitnost, je jím potištěná střecha kokpitu, zachycuje v sobě světlo a jako kouzlem se rozlévá vzor DS do celého interiéru. Designový prvek DS se objevuje i na vnějších zpětných zrcátkách, kam je laserově vypálený. Nově se nabízí odstín karoserie Whisper, který je tmavě černý s jemně nafialovělým nádechem. V nabídce jsou i další odstíny, u vozů DS3 a DS3 Cabrio je to bílá Banquise, u vozů DS4 a DS5 perleťově bílá a u všech čtyř modelů řady černá Perla Nera. Elegance se projevuje i v těch nejmenších detailech, neboť paket Faubourg Addict zahrnuje i kola s diamantovým výbrusem s barevným středem v odstínu Whisper nebo v černé barvě, podle modelu a odstínu karoserie. Paket Faubourg Addict je k dispozici u verzí výbavy Style a Sport. Jeho cena se pohybuje mezi 15 900 a 30 900 Kč podle modelu a úrovně výbavy. Paket může doplnit vnitřní příplatková výbava, jako například paket Kůže Nappa Crescendo u modelu DS3.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.