Sociální sítě
Nahoru

Stříbrné příbory, záruka rodinného dědictví

Po staletí patří stříbrné příborové sety k rodinnému bohatství a dědí se z generace na generaci. Patří k tradičním a hodnotným dárkům pro novomanžele, významné osoby či dárky k jubileu.

Po staletí patří stříbrné příborové sety k rodinnému bohatství a dědí se z generace na generaci. Patří k tradičním a hodnotným dárkům pro novomanžele, významné osoby či dárky k jubileu.

Představujeme Vám jedinečný příborový set Centenário. Stříbrný příbor v té nejryzejší podobě a tradici královských stolů. Stříbro 925 nejvyšší kvality, tradiční výroba mistrů řemesla a věhlasný tvar těchto příborů jsou zárukou rodinného dědictví, krásného daru svatebnímu páru či k jubileu. Butik Arde Style Shop nabízí možnost personalizace příborů monogramem, logem či erbem. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní oceli SOLINGEN. Dárkově balené příbory pro 6 osob, 30 kusů. Příborový set obsahuje: 6x vidlička, 6x nůž, 6x lžíce, 6x čajová lžička, 6x dezertní vidlička.

Stříbrné příbory

Luxusní sada jídelních příborů Caninhas. Příborový set obsahuje: 6x vidlička, 6x nůž, 6x lžíce, 6x čajová lžička, 6x dezertní vidlička. Dárkově balené příbory pro 6 osob, 30 kusů. Materiál: stříbro 925/1000, čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní oceli SOLINGEN.

Stříbrné příbory

Luxusní stříbrný příbor Lisboa. Příborový set obsahuje: 6x vidlička, 6x nůž, 6x lžíce, 6x čajová lžička, 6x dezertní vidlička. Dárkově balené příbory pro 6 osob, 30 kusů. Materiál: stříbro 925/1000, čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní oceli SOLINGEN.

Stříbrné příbory

Stříbrný příbor Taglio. Jemné křivky, moderní design a čisté tvary jsou přednostmi tohoto stříbrného setu příborů. Krásný dárek do moderní kuchyně. Příborový set obsahuje: 6x vidlička, 6x nůž, 6x lžíce, 6x čajová lžička, 6x dezertní vidlička. Dárkově balené příbory pro 6 osob, 30 kusů. Materiál: stříbro 925/1000, čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní oceli SOLINGEN.

Stříbrné příbory

Stříbrná sada příborů Século XVII. Nadčasový design vycházející z tvarů XVII. století. Elegance královského stolu, čisté křivky a elegance jsou ukryty v tomto nádherném stříbrném příboru. Příbor je upraven speciální matnou úpravou stříbra, která je méně náchylná drobným škrábancům. Příborový set obsahuje: 6x vidlička, 6x nůž, 6x lžíce, 6x čajová lžička, 6x dezertní vidlička. Dárkově balené příbory pro 6 osob, 30 kusů. Materiál: stříbro 925/1000, čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní oceli SOLINGEN.

Stříbrné příbory

Stříbrný příbor Joao V. Královský příbor vycházející z tradice a kultury 18. století a vlády portugalského krále Joao V. (Jan V). Jeden z nejkrásnějších příborových setů, hluboce spjatý s historií a rozkvětem evropské kultury. Mistrné řemeslné zpracování a nejvyšší kvalita stříbra 925 dělají z tohoto příboru výjimečný šperk rodinného bohatství. Příbor je upraven speciální matnou úpravou stříbra, která je méně náchylná drobným škrábancům. Příborový set obsahuje: 6x vidlička, 6x nůž, 6x lžíce, 6x čajová lžička, 6x dezertní vidlička. Dárkově balené příbory pro 6 osob, 30 kusů. Materiál: stříbro 925/1000, čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní oceli SOLINGEN.

Stříbrné příbory

Stříbrný set příborů José I. Další z řady královských příborů, tentokrát věnovaný a inspirovaný dobou Josefa I. krále portugalského (José I.). Velmi krásný příbor v tradičním provedení 18. století ze stříbra 925 nejvyšší kvality. Příbor je upraven speciální matnou úpravou stříbra, která je méně náchylná drobným škrábancům. Příborový set obsahuje: 6x vidlička, 6x nůž, 6x lžíce, 6x čajová lžička, 6x dezertní vidlička. Dárkově balené příbory pro 6 osob, 30 kusů. Materiál: stříbro 925/1000, čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní oceli SOLINGEN.

Stříbrné příbory

Stříbrný příbor Princess Alexandra Krásná sada stříbrných příborů věnovaných princezně Alexandře. Ceněný design, elegantní křivky a decentní královské dekorace. Stříbro 925 nejvyšší kvality je ručně zpracováno tradičním výrobním způsobem mistrů řemesla. Příborový set obsahuje: 6x vidlička, 6x nůž, 6x lžíce, 6x čajová lžička, 6x dezertní vidlička. Dárkově balené příbory pro 6 osob, 30 kusů. Materiál: stříbro 925/1000, čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní oceli SOLINGEN.

Stříbrné příbory zakoupíte exklusivně v prestižním online butiku Arde Style Shop na adrese www.arde.cz

Dárky

Dárky

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.