Sociální sítě
Nahoru

Večer v časoprostoru

Nezapomenutelný večer plný vzácných hostů, dobrého jídla a pití a bohatého programu, zažil každý, kdo nechyběl u slavnostního otevření největšího hodinářství ve střední Evropě KOSCOM v pražské pasáži Florentinum. Přestože se akce s názvem „Večer v časoprostoru…“ točila kolem hodinek, kterých je tu na ploše 550 metrů čtverečních 9000 (více než třiceti světových značek), čas nikdo sledovat nemusel. Na číselníky náramkových hodinek se každý díval spíš ze zájmu a zvědavosti, než proto, aby zjistil, kolik je hodin. Obdiv si zasloužily i hodinky s vodotryskem od slovenského výtvarníka Ašota Haase, které mají své místo před vchodem do prodejny a lákají k její návštěvě. Večer moderoval svým osobitým způsobem Miloš Knor, který hned na začátek pozval na improvizované pódium majitele KOSCOMU Jana Hlaváčka a Karla Janebu. Ti pomyslně přestřihli pásku na znamení oficiálního otevření své prodejny hodinek. Zakrojit do dortu a popřát prodejně všechno nejlepší pak byla úloha manželského hereckého páru Zlaty Adamovské a Petra Štěpánka. Jsem tady na správném místě, protože tatínek byl cukrář a já coby cukrářova dcera vím, jak se dort krájí. A Petr je zase velký obdivovatel a milovník hodinek, takže dort oslavující hodinky rádi nakrojíme,“ prohlásila Zlata Adamovská.

V nabitém programu se střídala skupina MAYA se zpěvačkou Norou Grundovou a hráčem na klávesové nástroje Darkem Králem, taneční skupina IF v čele s choreografkou Qašou, módní přehlídka hodinek, které předvedly vítězky soutěže krásy Česká Miss 2013 a 2014 oblečené do modelů módní návrhářky Tatiany Kovaříkové, nebo jazzman Jan Smigmator. Soutěžilo se ve skládání vlastních hodinek, což si vyzkoušela herečka Míša Maurerová a mimochodem předvedla, že má šikovné ručky. „Dělám šperky a používám při tom ketlovací pinetu, tak bych mohla být zručná.“ Pokochat se bylo možné bodypaintingem, osvěžit kyslíkovým koktejlem v kyslíkovém baru, nechat si vytetovat motiv týkající se hodinek a zažít alespoň malý pocit adrenalinu díky dvěma monopostům Formule 1. Mezi dalšími známými tvářemi bylo možné zahlédnout moderátorské duo zpravodajství televize Prima Kláru Doležalovou a Karla Voříška, který si mimochodem na hodinky velmi potrpí, Jaromír Hanzlík, který má hodinky rád a jeho partnerka, která ho na akci doprovázela, tedy má ohledně dárku pro něj k různým příležitostem jasno, Jaromír má podle jejích slov z hodinek vždycky radost, Josef Zíma, Jan Cimický, Lucie Hadašová a Jaroslav Bednář, Petra Černocká, Sandra Parmová s partnerem Michalem Janotkou, Simona Křováková s kamarádem, hercem Alešem Kubátem známým ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, který vyhrál v tombole hodinky za téměř třicet tisíc korun a měl z nich neskutečnou radost,Terezie Kašparovská, Jan Čenský, Peter Nagy, Věra Martinová, fotbalová legenda Vladimír Hruška, Jitka Ježková, Míša Maurerová, Pavel Kožíšek se synem, Pavel Nečas, automobilový závodník Josef Král, nebo Zdeněk Pohlreich, který se se svým týmem z restaurace Café Imperial postaral o skvělý raut.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.