Sociální sítě
Nahoru

Maison Boucheron otevřel nový butik

Maison Boucheron s potěšením oznamuje otevření svého druhého butiku v centru Prahy, v ulici Široká. Značka posiluje svou přítomnost v České republice. Stejně jako první butik, který sídlí v budově hotelu Four Seasons, tak také tento je inspirovaný Paříží. Jeho atmosféra a krásné šperky jsou určeny lidem, kteří touží po emocích. Koncept butiku je inspirován místem, které pro svůj první butik na pařížském náměstí Place Vendôme vybral v roce 1893 sám Frédéric Boucheron. Dle legendy si vybral dům č. 26 proto, že naskytl nejslunnější místo na celém náměstí. Šperky se díky tomu ve vitrínkách krásně třpytily. Nový pražský butik v Široké ulici nabízí útulné prostředí v odstínech bílé a champagne. Světlé barvy evokují výjimečnou záři butiku na Place Vendôme. Nábytek je vyroben z pískovcového mramoru. Jeho křišťálový nádech připomíná mistrné opracování kamenů, typické pro Maison Boucheron. Butik v Široké ulici 15 (tel.: 222 314 085) nabízí kolekce ikonických šperků. Své čestné místo zde například mají výrazný Quatre nebo něžná Ava. Naleznete zde také kolekci Serpent Bohème, která je inspirována milostným příběhem Frédérica Boucherona a jeho ženy Gabrielle. Hodinářský um Domu Boucheron nezůstává pozadu. Novinky v letošních kolekcích jsou zde prezentovány hodinkami Epure a nadčasovými Reflet.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.