Sociální sítě
Nahoru

Bulgari se klaní kultovním All Blacks

Bulgari a novozélandský ragbyový team All Blacks oslavují společně 130. leté výročí speciální edicí hodinek symbolizující více než století ve stylu vítězství, oddanosti a společných hodnot typických pro obě velká jména dnešní doby. Značka Bulgari má s týmem All Blacks společného více, než by se mohlo na první pohled zdát. Jejich zaměření na dokonalost z nich dělá výjimečné hráče ve svém teritoriu. OCTO All Blacks ztělesňují sílu designu a zpracování. Hodinky si ponechávají rozpoznatelný design OCTO. Pouzdro je potaženo Diamond Like Carbon (DLC) vrstvou. Zadní strana hodinek nabízí pohled do útrob automatické strojku BVL 193 díky kouřově zabarvenému safírovému sklu zdobenému symbolem týmu All Blacks . Rezerva chodu je 50 hodin, voděodolnost do 100 m a datumovka je umístěna na pozici 3.

Nejvýraznější část hodinek je číselník zdobený Maurskou maskou plně demonstrující osobnost Bulgari OCTO All Blacks. Jako třešnička na dortu je pro milovníky hodinářského umění a drsného sportu připraveno originální balení ve tvaru ragbyového míče.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.