Sociální sítě
Nahoru

James Bond a vodka Belvedere

Zatímco některým společnostem stále běží kontrakt s agentem, který má povolení zabíjet, jiné se snaží dostat na filmová plátna právě teď. Nový snímek s Jamesem Bondem se má totiž dostat do kin už letos v listopadu, a to pod názvem Spectre. A zatímco ve filmu Skyfall hrdinný Brit jakoby ignoroval existenci šampaňského či martini a raději se uchýlil k Heinekenu, ve 24. bondovce má vizi jasnou. Drinkem číslo jedna bude luxusní vodka Belvedere. Je to zajímavý boj, který o Bondovu přízeň svádí dvě z nejbohatších společností luxusu. Zatímco Daniel Craig bude znovu ověnčen hodinkami Omega, které pocházejí z koncernu Swatch Group, vodku Belvedere bude dodávat její věčný rival LVMH Group. Při této příležitosti navíc vzniknou dvě limitované edice inspirované filmem. Ta první bude limitovaná pouhými sty kusy a nebude určena k prodeji, ale dražbě, jejímž cílem bude podpořit charitativní účely. Uvedena bude s přízviskem MI6 a na místo paláce Belvedere na láhvi potěší interpretací budovyMI6! Druhá bude k dostání s označením 007 Silver Saber v metalických odstínech a prosvícena integrovaným LED systémem.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.